Олимписки базен "Центар"

Пливањето е број 1 спорт според многубројните медицински истражувања за целото тело во овие стресни времиња. Затоа стартувај на време, денес! Олимпискиот базен "Центар" има најдобри услови за спорт и рекреација.

Работно време и цени на Олимписки базен "Центар"

валиден од 04.01.2021:

Понеделник - Петок :

07.00-11.00 утринска рекреација и пливачки клубови (25m)

16.00-20.30 пливачки клубови и школи за пливање (25m)

20.30-23.00 рекреативен термин - ноќно (25m)

Сабота:

07.00-11.00 утринска рекреација и пливачки клубови (25m)

10.00-16.00 дневна рекреација (25m)

16.00-20.30 пливачки клубови и школи за пливање (25m)

20.30-23.00 рекреативен термин - ноќно (25m)

Паркинг:

Бесплатен за школи за пливање и пливачки клубови (16.00-20.30) со прикажување на спортска пливачка картичка издадена од Олимписки базен "Центар".

Бесплатен за рекреативни термини - ноќно (20.30 до 23.00).

Бесплатен во Недела преку целиот ден.

Базенот го задржува правото за промена на распоредот доколку има потреба од истото.

________________________________________________________________

Цени:

Рекреативен билет (единечен) - 300 денари

 

Пливачки клубови (месечна членарина):

8 пати месечно (2 пати неделно)- 1500 ден. + 650 ден. = 2150 денари месечно

12 пати месечно (3 пати неделно)- 1750 ден. + 700 ден. = 2450 денари месечно

16 пати месечно (4 пати неделно)- 1900 ден. + 800 ден. = 2700 денари месечно

24 пати месечно (6 пати неделно)- 2200 ден. + 850 ден. = 3050 денари месечно

- горенаведените цени се со вклучени влезници, клупска членарина и тренер, се вклучено

- уплатените влезови важат 1 месец од денот на надополнување

 

Рекреативни припејд месечни картички :

5 пати месечно - 1200 денари (важи во сите рекреативни термини)

8 пати месечно - 1600 денари (важи во сите рекреативни термини)

12 пати месечно - 1800 денари (важи во сите рекреативни термини)

16 пати месечно - 2000 денари (важи во сите рекреативни термини)

- уплатените влезови важат 1 месец од денот на надополнување

Поволност кај овие картички е што доколку не стигнете да ги искористите платените влезови пред истекот на месецот, со секое ново надополнување пред да ви истече месецот ќе ви се продожат и старите (преостанати) влезови за 1 месец.

 

Кликни на фотографијата за да ја зголемиш

          

 

 

Кликнете тука за да ја посетите нашата facebook fan страна.

Кликни на фотографијата за да се зголеми, или посети ја нашата галерија на фотографии

Соработници :

Најдете не на facebook.com :